Jean-Michel Carrette: delen met plezier

Aux Terrasses

Zijn keuken? Die lijkt op hem. Samen met zijn echtgenote Amandine heeft Jean-Michel Carrette, kok en kunstenaar, de oorspronkelijke auberge omgetoverd in een levendige, moderne locatie.

Hij volgde zijn vader Michel op en heeft zijn Michelinster ononderbroken sinds 2005, onder andere dankzij zijn zorgvuldig geselecteerde producten.

Met gevoel voor innovatie en durf sublimeert de chef-kok de smaken die zijn Bourgondische wortels weerspiegelen.

Vallée de la Gastronomie

Gastronomische reis tussen Dijon en Marseille

Tournus en zijn goede restaurants (4 restaurants aanbevolen in de Michelingids, waarvan 2 met ster) maakt vanzelfsprekend deel uit van de Vallée de la Gastronomie, een gastronomische reis tussen Dijon en Marseille.

Deze route nodigt uit tot een ontdekking van de Franse culinaire tradities, goede restaurants en het werk van de boeren.

Bekijk de Vallée de la Gastronomie

Aux Terrasses
Hotel****

Verleng je verblijf in viersterrenhotel Aux Terrasses

De moderne kamers geven de cyclus van het leven weer, de sfeer is elegant en hartelijk, sommige kamers hebben een terras. Van de hangers tot de haken en de grote, sobere badkamers is over elk detail nagedacht om een sereen verblijf te garanderen.

Kies je ideale kamer: tweepesoonskamer, familiesuite voor 3 tot 6 personen, atypische suite voor een romantisch uitstapje. Je verblijft hier ontspannen en met maximaal comfort.

Een kamer reserveren

Ideeën voor het weekend

Maak nieuwe herinneringen in Tournus

Tournus is een pareltje op de oevers van de Saône, midden in de natuur (laagvlakte van Bourg-en-Bresse en bergen van de Mâconnais). Je bezoekt hier:

  • De abdij, een hoogtepunt van romaanse kunst waar de relieken van Saint-Philibert bewaard worden.
  • De bijzonder natuurlijke mogeving met talrijke activiteiten: wandeltochten, fietsen op de Voie Bleue, pleziervaart, kanoën op de Saône ...
  • Het kleine maar mooie Musée Greuze met zijn bijzonder goed bewaard gebleven apotheek.
  • De schilderachtige straatjes met middeleeuwse huizen en doorsteekjes.
En résumé