September kan o zo charmant zijn: het is nog zacht weer ... het licht wordt goudkleurig en we krijgen prompt weer zin om op vakantie te gaan! De bestemming? Bourgondië, om er even helemaal uit te zijn en volop vitamine D op te slaan zolang het mooie weer duurt. 

Een selectie adressen

Ruim je koffers nog niet op, ook al heb je de zomervakantie achter de rug! Profiteer van het zachte weer in Bourgondië met onze selectie accommodaties. We hebben ze speciaal voor je uitgekozen om optimaal van het zachte septemberweer te genieten.

Onze speciale nazomeradressen

Onze favoriete activiteiten in september

In Bourgondië kun je op duizend-en-een manieren profiteren van september, als de zomer de verlenging ingaat:

- Beleef en leef op het ritme van de druivenoogst in de wijngaarden op een wijnlandgoed. Andere optie: doorkruis de wijngaarden in een sidecar voor een uitstapje met een nostalgisch tintje.

- September is ook nog het goede seizoen voor een tochtje door de lucht boven de Morvan, de wijngaarden of een van de vele kanalen die deze bestemming doorkruisen.

- Net als in de vaak oververhitte zomers is het altijd aangenaam vertoeven in de nabijheid van een riviertje. Je zult genieten van deze boottocht op de Yonne. Of een bezoek aan een molen op een eiland, waar ouderwetse notenolie wordt gemaakt met het kabbelende water als achtergrondgeluid.

Laat de zomerse drukte achter je en herstel je contact met de natuur, een weekend lang ...

En résumé