Reserveer met een gerust hart!

We hebben op dit moment allemaal zin om uit te kijken naar een reisje. Om eindelijk wat verder weg te kunnen reizen, hebben we een aantal accommodaties bij elkaar gezet waar je lekker kunt komen ontspannen zodra het allemaal weer kan

Deze prachtige plekjes met minimaal 3 slaapkamers liggen in een landelijke, rustige omgeving en zijn ideaal om zorgeloos samen met familie te genieten, dankzij de duidelijke coronamaatregelen. 

Voor het eventueel annuleren geldt: flexibiliteit! Ter plaatse kun je genieten van streekproducten, bezorgd in prachtige maaltijdpakketten. Je kunt ook zelf koken in de keuken van je accommodatie. 

In hartje Morvan

longere-des-grands-ducs

La longère des Grands Ducs

Zie jij jezelf al zitten op deze stoelen? 

Ontdek het landgoed

Deze plekken dragen met trots het keurmerk Valeurs Parc du Morvan waarbij de eigenaren zich actief inzetten voor het behoud en het promoten van de omgeving waarin ze leven.

Regionaal Natuurpark Morvan ligt midden tussen de 4 departementen van Bourgondië. Deze groene long van de regio is dé plek bij uitstek om samen met familie te komen bijtanken.

Je kunt er kiezen uit 6 grote meren, 1500 km aan wandelpaden en 2500 km aan bewegwijzerde mountainbikeparcoursen om je hoofd leeg te maken.

Met je benen onder tafel

's Ochtends kun je genieten van een fantastisch ontbijt, met zorg bereid door je gastheren. 's Avonds kun je na een lange dag vol uitstapjes in alle hoeken van Bourgondië je benen ook weer onder tafel steken. In goed gezelschap proef je dan een heerlijk menu van streekproducten, en dat allemaal met een glas wijn uit de Bourgogne natuurlijk! Dat wordt een gezellig verblijf.

Bekijk ons lijstje van chambres d'hôtes en tables d'hôtes

Zin om een duik te nemen?

Na een goed gevuld programma van bezoekjes aan de pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden van Bourgondië, is het heerlijk om bij je vakantie-accommodatie een verkwikkende duik te kunnen nemen. Hoe fijn is het om je kinderen in het water te zien dobberen, terwijl jij geniet met een glas wijn, met zorg uitgezocht door een lokale wijnboer die je vanalles heeft geleerd over de wijnstreek Bourgogne.

tomette-singulière

Tomette Singulière

Ontdekken

Compleet ontkoppelen

Een vredig plekje in de natuur

Na deze lastige periode hebben we allemaal zin om bij te tanken in de natuur en te genieten van een vredig plekje in een ongerepte omgeving.

Hoe heerlijk is het om zonder wekker wakker te worden en over de plattelandsweggetjes te fietsen of een paardrijtocht te maken in de bossen. 

1000 dingen te zien en te doen

Zorgzame eigenaren met kennis van Bourgondië

Je gastheren/-vrouwen bieden je graag talloze activiteiten ter plaatse of in de omgeving, met keuze uit: escape game, sauna, paardrijtocht, truffelproeverij, wijnproeverij met uitleg over wijnen uit de Bourgogne, streekproducten kopen, zwemmen in de meren van de regio, vissen, watersportactiviteiten.   
 

En résumé