Culinaire stop op een aantrekkelijke locatie

In het stadscentrum van Dijon serveert l’Hostellerie du Chapeau Rouge smakelijke en verfijnde gerechten die voortdurend veranderen. Dit uit de 19e eeuw afkomstig etablissement, dat twee sterren ontving in de Michelingids van 2013, heeft zijn charme behouden. Stop er even voor een culinair uitstapje in een elegante omgeving.

Geïnspireerde en creatieve gerechtenWilliam Frachot, een chef-kok die zich voortdurend laat inspireren door de streek en door zijn reizen, blijft zijn gerechten steeds weer vernieuwen. De chef-kok van l’Hostellerie du Chapeau Rouge omschrijft zijn gerechten als 'eigentijds, grensoverschrijdend en creatief'.

Na zijn opleiding bij Bernard Loiseau en Maison Lameloise presenteert hij nu een aantal verrukkelijke specialiteiten, zoals:

  • kalfszwezerik met pompelmoes en Carbonaramousse;


  • hertenrug met pepersaus, conchiglioni gevuld met foie gras en truffels uit de Périgord.


De grand crus en de door de chef-kok geselecteerd wijnen zijn een perfecte aanvulling op dit heerlijke menu, dat in de Michelingids van 2013 met twee sterren werd bekroond.


Een luxe omgeving met een rijke geschiedenisL’Hostellerie du Chapeau Rouge in het centrum van Dijon ontvangt u vlakbij de kathedraal Saint-Bénigne. Het gebouw dateert uit 1865 en heeft al zijn charme behouden.

De restaurantzaal is smaakvol en elegant ingericht. Aan de bar kunt u de hele dag terecht voor cocktails, koffie, thee en whisky, vergezeld van heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Tijdens de lunch, het diner of een smakelijke pauze kunt u uw auto gerust achterlaten bij de parkeerservice.


ordening:

Michelin

Sélection : 2020

Gault & Millau

Sélection : 2020

Restaurant William Frachot
5, rue Michelet - 21000 - DIJON -
http://www.chapeau-rouge.fr
http://www.chapeau-rouge.fr/restaurant/accueil-bottom.htm
contact@chapeau-rouge.fr
03 80 50 88 88
  • Guide MICHELIN
    Etablissement issu de la sélection du guide MICHELIN France 2013
    Read more

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

Au 14 fevrier - salle
Een menukaart op basis van seizoensproducten...

Meer informatie

F Doucet
Een menukaart met verfijnde lekkernijen ...

Meer informatie

bénaton
Le Bénaton, sterrenrestaurant uit de Michelingids, bevindt zich in het hart van Beaune. Chef-kok Bruno Monnoir combineert met succes...

Meer informatie

rempart 2
Gastronomie naar eigen inzicht ...

Meer informatie