Familiereünie

De beste gîtes voor groepen

Neven, nichten, nieuwe familieleden: je zou ze graag vaker willen zien. Het probleem is vaak het vinden van een geschikte datum en vooral een geschikte accommodatie. Voor het prikken van een datum laten we je online een Doodle aanmaken voor de familie. En voor de accommodatie moet je in Bourgondië zijn! Hier vind je een lijstje van 4 gîtes voor groepen, om met heel de familie van te genieten!

Petit Robinson
1 In de Nièvre

Voel je een soort Robinson Crusoe, maar dan met familie

Op dit vakantiedorp kan ieder zijn eigen accommodatie kiezen: iglo, tipi, pipowagen of hutje. Er is voor ieder wat wils, mits je van de bossen houdt, want alle vakantiehuisjes staan hier in het bos. Beter dan beton om je net als Robinson Crusoe alleen op de wereld te voelen, toch?

Vakantiepark Le Petit Robinson

La Combe d'été
2 In de Côte-d'Or

Tussen weilanden en wijngaarden

Baubigny (en dus niet Bobigny net buiten Parijs), de uitvalsbasis voor je familiereünie, is een voormalige paardenmanege omgebouwd tot een enorme gîte met 44 bedden, op een uitgestrekt groen terrein.

Zomaar wat tips voor dingen die je met je neven en nichten kunt doen: luieren in het park, een wijncave bezoeken langs de Route des Grands Crus, rondkijken bij de Hospices de Beaune, of gewoon genieten van tijd met elkaar...

Gîte voor groepen La Combe d'été

La Forge
3 In de Saône-et-Loire

Ronddobberen in thermale baden

Een fantastische plek met 3 verdiepingen, 380 m² en 7 kamers. Plek genoeg dus voor al je neven en nichten! Deze gîte ligt midden in het kuuroord Bourbon-Lancy, er staat dus sowieso een middagje wellness op het programma. We raden het je aan, om lekker te ontspannen... samen met de rest van de familie!

Gîte voor groepen La Forge

Alain Doire - BFC Tourisme
4 In de Yonne

Voel je thuis in een pittoresk dorp

Het is een soort thuiskomen met de familie, maar dan beter, bij deze knusse gîte (voor maximaal 10 à 15 personen). Je kunt er lekker uitslapen, uitgebreid ontbijten en rond 11.00 uur eens iets gaan doen. Hét tijdstip bij uitstek voor een wandeling door het pittoreske dorp Noyers-sur-Serein, langs de pleintjes, straatjes en stadsmuren.

Gîte La Tour Cachée

En résumé