Openbaar vervoer in Bourgogne

 

TER Bourgogne

Via de site van TER Bourgogne kunt u:

  • Trajecten opzoeken
  • Dienstregelingen opzoeken
  • Eventuele storingen zien

Widgets zijn te downloaden om uw route te plannen en de dienstregelingen van de treinen te vinden.

U kunt heel voordelig reizen met treintickets van Bourgogne liberté en Bourgogne liberté -26. Hiermee profiteert u het hele jaar door van kortingen op uw trajecten.

Voor wie en waarheen?

Het treinticket "voor iedereen" van Bourgogne liberté biedt doordeweeks 25% korting en 50% in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Dezelfde korting krijgen maximaal 4 medereizigers.

Het treinticket "voor jongeren" van Bourgogne liberté - 26 biedt 50% korting op de trajecten van het net TER Bourgogne, inclusief naar Parijs via Laroche Migennes en Sens. Dezelfde korting krijgt 1 medereiziger in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

De prijs van deze tickets is slechts 30 & 27 €! Geniet ervan!

Bovendien krijgt u korting op de toegangsprijzen van sommige toeristische bezienswaardigheden (dikwijls hetzelfde tarief als voor groepen).

Niet minder dan 52 toeristische bezienswaardigheden zijn toegankelijk tegen een kortingstarief!

Overig openbaar vervoer

Mobigo is een informatiesite van het totale netwerk van openbaar vervoer in Bourgogne:

  • TER Bourgogne
  • De departementale bussen
  • Het gehele net van stadsbussen

Om uw reis goed voor te bereiden en voor alle informatie over kaartjesverkoop, stationvoorzieningen en overige mogelijkheden met openbaar vervoer is de klantenservice van MOBIGO ook telefonisch te bereiken van maandag tot zaterdag (behalve op feestdagen) van 7.00 tot 20.00 uur op +33 (0)3 80 11 29 29 (gratis vanaf een vaste telefoon).

Afstandstabel van de belangrijkste steden in Bourgogne

tableau des distances