onze kaarten en brochures

Wilt u ter voorbereiding op uw verblijf in onze regio brochures of toeristische gidsen bestellen? Wij bieden u online een selectie van digitale door te bladeren brochures aan. Heeft u liever papieren brochures ? Als u een account aanmaakt op onze website sturen wij u gratis brochures en toeristische gidsen. Veel plezier met de voorbereiding!

«OP ONTDEKKING IN BOURGOGNE »

Een brochure om Bourgogne te gaan verkennen….Met uiteraard de hoogtepunten, maar ook andere plaatsen en steden waard om een omweg voor te maken. Met familie, een geliefde of met vrienden, Bourgogne verwelkomt u en toont u zijn charme en zijn geheimen. (klik op de brochure om het document te lezen)

« IN DE VOETSPOREN VAN DE HERTOGEN VAN Bourgogne »

Welkom bij de hertogen van Bourgogne en hun onderdanen, middeleeuwse steden, hertogelijke wijngaarden, gotische kerken en burchten verwachten u. Het paleis van de hertogen van Bourgogne in Dijon, het Hôtel-Dieu in Tonnerre…….. en veel andere plaatsen en musea staan open voor uw bezoek.(klik op de brochure om het document te lezen) Brochure alleen in het Frans en het Engels

« IN DE VOETSPOREN VAN GALLIËRS EN ROMEINEN »

Ontdek en beleef het archeologische Bourgogne in het museumpark Alésia, op de vindplaats Bibracte, in Autun….vindt ideeën voor bezichtigingen, wandelingen of proeverijen…Kortom, heel veel tips om in Bourgogne op zoek te gaan naar de Galliërs en de Romeinen.(klik op de brochure om het document te lezen)

« IN DE SPOREN VAN DE UITVINDERS VAN GISTEREN EN DE ONTWERPERS VAN VANDAAG »

Streek van innovatie en van creatie, Bourgogne nodigt u uit om in de voetsporen van zijn beroemde persoonlijkheden te treden en hun producten en kunstwerken te bekijken. Langs mooie landschappen, tijdens een bezoek aan een museum, werkplaats of bedrijf komt u de mooiste dingen tegen.
(klik op de brochure om het document te lezen) Brochure alleen in het Frans

 

Bent u tevreden over onze brochures?

Ontdek de papieren versies van onze andere brochures en toeristische gidsen en bestel ze gratis met enkele klikken.

Klik hier om onze brochures en toeristische gidsen te bestellen.