Originele creaties op basis van de Bourgondische gastronomie

Tussen Mâcon en Chalon vindt u sterrenrestaurant Greuze de Tournus, een begrip op het gebied van gastronomie. Chef-kok Chapuis is een ware smaakkunstenaar! Het ene gerecht van zijn hand is nog smaakvoller en verfijnder dan het ander. Voor een heerlijke pauze in Bourgondië.

Een kunstwerk op uw bordYohann Chapuis is een artistieke kok: voor hem is koken niets minder dan kunst. In restaurant Greuze de Tournus toont hij zijn passie voor tijdloze gastronomie door klassieke gerechten op zijn eigen manier te bereiden, terwijl hun authenticiteit behouden blijft.

Elke schotel is mooi in balans, zowel in de mond als voor het oog. De ambitie van de kok is om u gevoel voor authenticiteit en smaak mee te geven via gerechten die allemaal even verrukkelijk zijn. Bijvoorbeeld:

  • in zwartebessencrème gekonfijte lamsschouder uit de Limousin met coco de Paimpol-bonen;


  • Saint-Honorétaart met karamel en gezouten boter, soesjes met chiboustcrème en knapperige karamel, zandtaartdeeg en slagroom met vanille van Madagaskar.


Greuze, dat sinds 2009 een Michelinster heeft, laat u kennismaken met de gastronomie tijdens een culinaire reis vol verrassingen, smaken en kleuren.


Al meer dan 60 jaar een begrip in TournusRestaurant Greuze is gevestigd in een prachtig en traditioneel herenhuis. U kunt er het hele jaar terecht voor ontspanning en eetplezier. Het etablissement ligt halverwege tussen Chalon en Mâcon en is een echte aanrader, die al sinds 1947 geroemd wordt om zijn keuken en hartelijke ontvangst.

Voor de echte fijnproevers heeft Greuze 'cadeaubox'-formules. Hiermee kunt u iemand anders (of uzelf) een gastronomische maaltijd in dit fijne Bourgondische restaurant cadeau doen.


ordening:

Michelin

Sélection : 2018

Gault & Millau

Sélection : 2018

Champérard

15/20

Sélection : 2018

Restaurant Greuze
1, rue A. Thibaudet - 71700 - TOURNUS -
03 85 51 13 52
contact@restaurant-greuze.fr
http://www.restaurant-greuze.fr
  • Guide MICHELIN
    Etablissement issu de la sélection du guide MICHELIN France 2013
    Read more

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

fraise 3
Geïnspireerde en creatieve gerechten ...

Meer informatie

2015-05-04 - REPORTAGE - LA MARANDE 48
Een moment van verfijnde gastronomie...

Meer informatie

A&G_DERBORD05
Gastronomische gerechten, gezelligheid en plezier ...

Meer informatie

Au 14 fevrier - salle
Een menukaart op basis van seizoensproducten...

Meer informatie