Gulheid van een aantrekkelijk restaurant in Bourgondië

In Charolles vindt u Hôtel de la Poste, met een menukaart waar een aantal verrukkelijke Bourgondische specialiteiten op te vinden zijn. Chef-kok Frédéric Doucet bereidt verfijnde en delicate gerechten voor een ultiem smaakmoment in dit etablissement, met een ster bekroond in de Michelingids van 2013.

Een menukaart met verfijnde lekkernijenAls je de keuken van Frédéric Doucet in twee woorden zou moeten beschrijven, zouden 'verfijndheid' en 'creativiteit' het eerst bij je opkomen. De chef-kok van Hôtel de la Poste in Charolles bereidt royale en culinair verantwoorde maaltijden achter het fornuis van dit sterrenrestaurant. Op de menu's vindt u enkele specialiteiten uit de streek en van elders, van een constante hoogwaardige kwaliteit:

  • entrecôte van Charolais-rund;


  • duivenborst;


  • of warme soufflé met limoen en weidehoning.Gastronomie in de natuur van CharollesMiddenin de regio Charolais in het zuiden van Bourgondië verwelkomt Hôtel de la Poste u in een aantrekkelijk etablissement in het stadscentrum, dicht in de buurt van uitgestrekte natuurgebieden.

Geniet tijdens uw culinaire maaltijd van de rust die dit gebouw ademt. Afhankelijk van het seizoen worden de gerechten in een van de eetzalen met hun kleurrijke, moderne inrichting of op het terras in de schaduw van de bomen geserveerd.

U kunt ook overnachten in een van de ruime, comfortabele kamers van het hotel.


ordening:

Michelin

Sélection : 2018

Gault & Millau

Sélection : 2018

Champérard

15/20

Sélection : 2018

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

fraise 3
Geïnspireerde en creatieve gerechten ...

Meer informatie

DSC_9498
De elegantie van een traditionele keuken ...

Meer informatie

France 1
Creativiteit en culinair raffinement ...

Meer informatie

Table de Chaintre 1
Heerlijke culinaire creaties ...

Meer informatie