Smakelijke rijkdom uit de geschiedenis

Het Relais Bernard Loiseau in Saulieu is méér dan een gastronomische driesterrenetablissement. Het is een restaurant waar liefhebbers van lekker eten niet omheen kunnen. Chef-kok Patrick Bertron heeft, met talent en succes, het stokje over kunnen nemen van een chef die geschiedenis gemaakt heeft in de Franse keuken.

Traditie en culinair erfgoedDe menukaart van Relais Bernard Loiseau past in een eeuwenoude culinaire traditie. Patrick Bertron, sinds 1991 beloond met een 3 Michelinsterren, bereidt traditionele gerechten met veel creatieviteit en veel verstand van smaken. Zijn gerechten bestaan uit unieke, maar ideale combinaties
van verschillende smaken.

Na 20 jaar samenwerking met Bernard Loiseau mag de keuken perfect en uitmuntend genoemd worden. De kundig samengestelde gerechten zijn een lofzang op streekproducten en Frans gastronomisch efgoed, zoals:

 • kikkerbilletjes met knoflookpuree en peterseliejus; • kippenborstfilet van de boer en gebakken foie gras met truffelaardappelpuree.De smaaksensatie gaat door met de zoete creaties, de een nog lekkerder dan de ander. Wat zegt u van de overheerlijke Noisettissime-karamel en krullen van praliné, ijs en hazelnotenmousse?


Smaak in een bekoorlijke omgevingLe Relais Bernard Loiseau in Saulieu is een legendarisch etablissement op het kruispunt van vier Bourgondische departementen, tussen Avallon en Pouilly-en-Auxois. Dit culinaire mekka is ook een gastvrije haven van rust met een traditionele inrichtingen zijn prachtige houten dakspanten.

De drie grote kamers met witte Bourgondische kalksteen zijn licht en ruimtelijk en bieden een panoramisch uitzicht over het park

Bij mooi weer wordt het aperitief op het grote terras in de tuin geserveerd, in de schaduw van de bomen met neerhangende takken, met op de achtergrond het geluid van het klotsende water in de fonteintjes.

Voor of na uw gastronomische maaltijd kunt u ook profiteren van

 • de spa en de verschillende lichaamsbehandelingen; • de fitnesszaal in de prachtige gewelfde kelder; • de Engelse tuin en het buitenzwembad, op zonnige dagen; • de cadeauwinkel Bernard Loiseau met zijn 1000 heerlijkheden.


ordening:

Michelin

Sélection : 2018

Gault & Millau

Sélection : 2018

Champérard

18/20

Sélection : 2018

La Côte-d'Or - Relais Bernard Loiseau
2, rue d'Argentine - 21210 - SAULIEU -
http://www.bernard-loiseau.com
http://reservation.consolemyroom.com/reservit/fiche_htl.php?hotelid=12682&userid=5355bbb121e63118963cd07c06b0163b6f63
reservations@bernard-loiseau.com
contact@bernard-loiseau.com
03 80 90 53 53
 • Guide MICHELIN
  Etablissement issu de la sélection du guide MICHELIN France 2013
  Read more

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

Maison des Cariatides - Angelo Ferrigno Thomas Collomb
De menu’s zijn net zo uniek als de Chef...

Meer informatie

auberge le pot d'etain isle sur serein exterior
Verfijnde en smakelijke gerechten ...

Meer informatie

rempart 2
Gastronomie naar eigen inzicht ...

Meer informatie