Gastronomie, smaak van de streek

In Beaune ligt het restaurant de Jardin des Remparts, dat u in alle eenvoud ontvangt. Dit gastronomische restaurant biedt seizoensrecepten, vernieuwend en smaakvol, met zorg bereid door chef-kok Christophe Bocquillon.

Gastronomie naar eigen inzicht


Chef-kok Christophe Bocquillon laat zich leiden door zijn eigen wensen bij het samenstellen van de menukaart van Jardin des Remparts in Beaune. De lokale boeren leveren de basisproducten van al zijn lekkere gerechten, gegarandeerd vers en vol van smaak. De recepten veranderen naargelang de seizoenen. De chef-kok wil het liefst gewaagde en smaakvolle gerechten op tafel zetten.

In dit restaurant kunt u bijvoorbeeld de volgende gerechten proberen:

  • taartje van vergeten groenten en lichtzure kweepeercompote;  • gevulde duif, reuzenpompoen en jus van koffie;  • kastanjecrêpes, geglaceerde kastanjes en ijs van eekhoorntjesbrood.De chef-kok beschikt over een uitgebreide en gevarieerde wijnkaart om zijn recepten te begeleiden. De wijnkelder van het restaurant is gevuld met zijn lievelingswijnen, uit Bourgondië, maar ook uit andere streken in Frankrijk. Ze bevat ook goede flessen Spaanse, Portugese en Duitse wijn.

Luxe en charme in het centrum van BeauneLe Jardin des Remparts, op steenworp afstand van de Hospices de Beaune en aan de voet van de oude stadsmuren, verwelkomt u in het hart van de stad.

Dit mooie typisch Bourgondische huis is omgeven door een tuin, een heerlijke plek om bij mooi weer te genieten van een gastronomische maaltijd.


ordening:

Michelin

Sélection : 2018

Gault & Millau

Sélection : 2018

Champérard

14/20

Sélection : 2018

Restaurant gastronomique du Château de Courban
7, rue du Lavoir - 21520 - COURBAN -
http://www.chateaudecourban.com/fr/
contact@chateaudecourban.com
03 80 93 78 69

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

Table de Chaintre 1
Heerlijke culinaire creaties ...

Meer informatie

meulien
Koken met durf en authenticiteit ...

Meer informatie

bp-greuze-plats-005[1]
Een kunstwerk op uw bord ...

Meer informatie

auberge-paradis_4449
Een uitgebreide keus aan culinaire gerechten...

Meer informatie