Haute gastronomie in een betoverende omgeving

In het zuiden van de Yonne vindt u de Auberge du Pot d’Étain in L’Isle-sur-Serein. Het restaurant is smaakvol ingericht en de sfeer is gezellig. De chef-kok Alain Péchery, die dol is op streekproducten, bereidt hier met liefde zijn smakelijke maaltijden.

Verfijnde en smakelijke gerechtenAlain Péchery onthult u alle rijkdom van het Bourgondische erfgoed. De chef-kok van de Auberge du Pot d’Étain maakt bewerkelijke gerechten klaar waar veel techniek bij komt kijken. Hij mengt moeiteloos verse producten van de markt met hoogwaardige ingrediënten en weet alle smaken tot hun recht te laten komen.

Zijn gevoel voor gezelligheid maakt van een maaltijd in L’Isle-sur-Serein een aangenaam culinair moment. Chef-kok Péchery biedt een menukaart met:

  • kwartel gevuld met foie gras en taartje met sjalot;  • filet van gestoofde wijfjeseend uit Challans, rozet van geglaceerde koolraap en een fijne puree  • andouillette uit Chablis op een bedje van aardappels;  • zachte varkenswang met Chardonnay en salie;  • kruidkoek met zwarte bessen.Om een wijn uit te kiezen, die bij uw maaltijd past heeft hij een wijnkaart met ongeveer 600 uitstekende wijnen, voornamelijk uit Bourgondië zelf.

Stijlvolle omgeving en authentieke sfeerAuberge du Pot d’Étain ligt in l’Isle-sur-Serein, 50 km van Auxerre. Dit karaktervolle etablissement is een voormalige halteplaats voor postkoetsen, waar de charme van vroeger behouden is gebleven.
Binnen zijn de drie zalen op traditionele wijze ingericht met muren van Bourgondische kalksteen. Op zonnige dagen kunt u neerstrijken op het terras.


ordening:

Champérard

14/20

Sélection : 2018

Auberge du Pot d'Etain
24, rue Bouchardat - 89440 - L'ISLE-SUR-SEREIN -
03 86 33 88 10
potdetain@ipoint.fr
http://www.potdetain.com

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

fraise 3
Geïnspireerde en creatieve gerechten ...

Meer informatie

DSC_9498
De elegantie van een traditionele keuken ...

Meer informatie

France 1
Creativiteit en culinair raffinement ...

Meer informatie

Table de Chaintre 1
Heerlijke culinaire creaties ...

Meer informatie