Festival de la Chanson française à Lormes

Beroemde zangers en jong talent in harmonie

13/07/2018 - 13/07/2018

Het Festival de Lormes, dat sinds 1996 elke zomer wordt georganiseerd, is het toonaangevende evenement voor liefhebbers van de Franse chanson. Twee dagen lang worden er concerten gegeven met optredens van bekende artiesten en jong talent uit de regio. Voor een goede sfeer en mooie ontdekkingen!

Twee dagen vol feest en muziek


Houdt u van Franse chansons? Elk jaar in juli nodigt het Festival de Lormes u uit om een weekend te genieten van Franse chansons in gezelschap van bekende artiesten. Er zijn bijvoorbeeld al optredens geweest van Thomas Fersen, Noir Désir, Pierre Perret en meer recent Arthur H en Sanseverino.

Het dorp staat ook open voor nieuw talent uit de regio: jonge musici, vertolkers en singer-songwriters, die de interesse van de organisatoren hebben gewekt.

Het Festival is een gezellig, groot feest en een van de drukstbezochte culturele evenementen van de regio. Tijdens elke editie worden er enkele duizenden bezoekers ontvangen.


Festival de la chanson française
Lormes - 58140 - LORMES -
13/07/2018
03 86 22 82 74

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

St Jean de Losne
Eerst het Pardon, daarna het plezier ...

Meer informatie

Joutes-Nautiques
Een traditie van 150 jaar ...

Meer informatie

A-pas-contes_21462-DSCF0714
Een niet te missen evenement voor klein en groot ...

Meer informatie

Affiche-D-Jazz-2018-1920x1080
Een prestigieus evenement ...

Meer informatie