Championnat du monde de Superbike à Magny-Cours

Snelheid met een grote S in Bourgondië!

29/06/2018 - 01/07/2018

Op het circuit van Nevers Magny-Cours vindt de Franse etappe van het Wereldkampioenschap Superbike plaats. Dit kampioenschap speelt zich aan het einde van het seizoen af, een moment waarop nog om de wereldtitels wordt gevochten. Het evenement wordt elk jaar populairder.

Een prestigieus evenement


Het wereldkampioenschap Superbike is de belangrijkste Superbikecompetitie ter wereld. Bijna een jaar lang gaan alle grootheden uit de motorwereld de strijd met elkaar aan in vijftien landen, waaronder Frankrijk. Aan het einde van het jaar worden de prijzen voor de beste courreur en de constructeursprijs uitgereikt op basis van de opgetelde resultaten.

Sinds 2003 vindt de Franse race op het circuit van Nevers Magny-Cours plaats. Aangezien deze aan het einde van het seizoen wordt gehouden, is deze doorgaans beslissend voor de wereldtitels. In 2009 is het circuit zelfs onderscheiden met de 'trofee voor de beste organisatie' van het wereldkampioenschap Superbike.Een langdurige samenwerking


In 2012 vierde het kampioenschap, dat in 1988 voor het eerst werd gehouden, het 25e jaar van zijn bestaan en zijn 10 jaar op het circuit van Magny-Cours. De Franse organisatoren meldden dat hier in elk geval tot 2015 een van de wedstrijden van de superbikecompetitie zal plaatsvinden. De voorzitters van het wereldkampioenschap hebben hun vertrouwen in de organisatie namelijk opnieuw bevestigd.


Championnats de France superbike et supermotard - 29 juin au 01 er juillet 2018
58470 - MAGNY-COURS -
29/06/2018 - 01/07/2018
03 86 21 80 00
http://www.circuitmagnycours.com/
https://magnycours.francebillet.com/recherche/rechercheRapide.do?codsal=CNMC
http://www.fsbk.fr/
http://www.supermotard-france.fr/

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook