Een ontmoeting tussen toeschouwers en artiesten

13/03/2021 - 11/04/2021

In januari organiseert de vereniging Art Danse een festival om professionals op het gebied van dans in contact te brengen met het grote publiek. Het programma is modern en Frans of internationaal. Het is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden,,..

Dans mee!Eind januari toont het Festival Art Danse tien dagen lang een beeld van de hedendaagse danskunst. Het festival is afwisselend een jaar op de Franse dans gericht en het volgende jaar op de internationale danskunst.
Verder biedt het festival toeschouwers een fantastische kans om choreografen, dansers en andere professionals op dit gebied te ontmoeten. Voor alle aanwezigen een hoogtepunt!


Een programma voor iedereenElke editie biedt een kijkje op de hedendaagse danskunst in al haar diversiteit: beroemde of nog te ontdekken ballets, verschillende soorten voorstellingen... Het doel: aansprekend zijn voor alle bezoekers, van nieuwelingen tot kenners.
In 2012 presenteerde het festival bijvoorbeeld negen dansstukken uit België, Israël, Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Servië en Frankrijk


Art Danse, Le Festival
21000 - DIJON -
13/03/2021 - 11/04/2021
03 80 73 97 27
billetterie@ledancing.com
07 78 63 44 15
http://www.ledancing.com

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook