De wereld is een schouwtoneel...

23/05/2019 - 02/06/2019

Al meer dan twintig jaar vindt in Dijon het festival 'Théâtre en mai' plaats, dat gewijd is aan het verkennen van de wereld en de grote vragen die zij oproept. Elk jaar ontmoeten artiesten met een passie voor toneel elkaar hier om het publiek te vermaken, te ontroeren en te laten nadenken. De gespeelde stukken geven een perfect overzicht van het hedendaagse toneel.

Het niet te missen evenement voor toneelliefhebbersIn mei is Dijon een maand lang de hoofdstad van het hedendaagse toneel. Twaalf dagen lang komen alle artiesten met een passie voor het genre hierheen – jong talent, ervaren toneelspelers, schrijvende acteurs, genootschappen... ze bevolken de podia van de stad.
Ze hebben allemaal hetzelfde doel: spelen en hun publiek laten lachen, ontroeren en informeren. Maar ze willen vooral hun vraagstukken over de geschiedenis en deze tijd delen met hun toeschouwers.


Een ongewoon festival dat openstaat voor culturen van deze wereldDe voorstellingen die worden opgevoerd, presenteren nieuwe kunstvormen en ontmoetingen waaruit traditionele of ongewone verhalen voortkomen. Stijlen en culturen worden vermengd omdat de artiesten uit de hele wereld komen.Deze diversiteit leidt elk jaar weer tot unieke en kwalitatief hoogstaande opvoeringen.
Maar het festival Théâtre en mai staat ook voor muziek, eten en uitwisselingen. Een perfecte gelegenheid om plezier te maken
.


Théâtre en Mai
Théâtre du Parvis Saint-Jean et divers lieux - Centre ville - 21000 - DIJON -
23/05/2019 - 02/06/2019
03 80 30 12 12
infostheatre@tdb-cdn.com
http://www.tdb-cdn.com/saison-1819/theatre-en-mai-2019

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook