Festival Art Danse à Dijon

Een ontmoeting tussen toeschouwers en artiesten

14/03/2020 - 18/04/2020

In januari organiseert de vereniging Art Danse een festival om professionals op het gebied van dans in contact te brengen met het grote publiek. Het programma is modern en Frans of internationaal. Het is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden,,..

Dans mee!Eind januari toont het Festival Art Danse tien dagen lang een beeld van de hedendaagse danskunst. Het festival is afwisselend een jaar op de Franse dans gericht en het volgende jaar op de internationale danskunst.
Verder biedt het festival toeschouwers een fantastische kans om choreografen, dansers en andere professionals op dit gebied te ontmoeten. Voor alle aanwezigen een hoogtepunt!


Een programma voor iedereenElke editie biedt een kijkje op de hedendaagse danskunst in al haar diversiteit: beroemde of nog te ontdekken ballets, verschillende soorten voorstellingen... Het doel: aansprekend zijn voor alle bezoekers, van nieuwelingen tot kenners.
In 2012 presenteerde het festival bijvoorbeeld negen dansstukken uit België, Israël, Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Servië en Frankrijk


Art Danse, Le Festival
21000 - DIJON -
14/03/2020 - 18/04/2020
03 80 73 97 27
http://www.ledancing.com
billetterie.festival@art-danse.org
07 78 63 44 15

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

Rencontres-musicales-Vezelay_2017
Een programma van hoge kwaliteit ...

Meer informatie

a2_chalon-sur-saone-2
De handel en de kunst ...

Meer informatie

Illustre Romain Rolland Clamecy_Photo Alain Doire_Bourgogne Tourisme
De adressen van alle hieronder genoemde instellingen kunt u vinden in de tab « Contact & praktische informatie »....

Meer informatie

Sapin de Gloria Friedman
Feest in de kerstbomenhoofdstad ...

Meer informatie