Festival Chalon dans la rue à Chalon-sur-Saône

Tijdens dit festival wordt de stad één groot speelterrein!

21/07/2021 - 25/07/2021

Chalon dans la rue is één van de grootste festivals van straatkunst. Het vindt elk jaar gedurende het derde weekend van juli plaats (van woensdag tot zondag) en verlevendigt alle uithoeken van Chalon-sur-Saône. Theater, dans, circus, uitvoeringen... er is voor elk wat wils!.

Een gratis volksfeestVijf dagen lang overstromen meer dan 1000 artiesten de straten en pleinen van Chalon-sur-Saône met hun gratis voorstellingen. Op het programma: toneel, poppenspel, muziek, dans, acrobatiek, parades, vuurwerkshows... Er worden ook goedkope concerten georganiseerd in het Abattoir, de schouwburgzaal van Chalon-sur-Saône.
De stad verandert dus in één groot podium waar iedereen om beurten toeschouwer of artiest kan zijn. Tijdens dit festival nodigen de artiesten hun publiek namelijk niet alleen uit om naar hen te kijken, maar ook om zelf mee te doen.
Het feest trekt elk jaar meer bezoekers: in 2011 waren het er ongeveer 200.000.


Een internationaal evenementChalon dans la rue is tegenwoordig een toonaangevend festival in de artiestenwereld. Dankzij een veelzijdig programma levert dit festival een ongelooflijke prestatie: een uiteenlopend publiek verzamelen rondom een groot aantal kunsten en culturen. In Bourgondië is het zonder twijfel een van de grootste evenementen van het jaar, een evenement om niet te missen!
Goed om te weten: de organisatoren spannen zich in om ook mensen met een handicap (auditief, visueel, mentaal of motorisch) te ontvangen. Zo zijn steeds meer voorstellingen ook voor hen toegankelijk, al dan niet met begeleiding.


Chalon dans la Rue
Centre-Ville - Square Chabas - 71100 - CHALON-SUR-SAONE -
21/07/2021 - 25/07/2021
http://www.chalondanslarue.com
03 85 90 94 70
administration@chalondanslarue.com

Zoeken

Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen

Km
Berekende route via Google Maps aan de hand van een drive respect voor snelheidsbeperkingen. Reistijd is geen rekening gehouden met het verkeer en langzaam zones. U wordt doorgestuurd op Google Maps als u klikt op "Zie mijn route" te klikken.
Voer een adres, postcode en stad in

Misschien wilt u ook

A-pas-contes_21462-DSCF0714
Een niet te missen evenement voor klein en groot ...

Meer informatie

F Doucet
Een menukaart met verfijnde lekkernijen ...

Meer informatie

2-au-08-07-les-zaccros-d-ma-rue
Een groot straatkunstenfestival ...

Meer informatie

Voile-Photo-Alain-Doire-Bourgogne-Tourisme
Een idyllische omgeving voor natuurliefhebbers...

Meer informatie