Geniet van Bourgondische activiteiten en feesten

Op vakantie gaan betekent volop genieten van welverdiende rust. Het is ook (en vooral!) tijd voor jezelf en elkaar maken. Breng uw lichaam en geest in balans met wellness en ontspanning. De kuurstad Bourbon-Lancy, het Festival du Creusot of Diverti'Parc: laad uw accu op in Bourgogne!

Crédit : A. DOIRE / Bourgogne Tourisme

 

Nieuwe energie opdoen

Het is vooral belangrijk om alle spanning van thuis los te laten! Geniet van een wandeling in de gezonde buitenlucht, neem een duik in een bad van 37° en verwen uzelf met ontspannen in een spa... Of ga op zoek naar spiritualiteit langs de route van Santiago de Compostela.

Verwennerij met wellness

Crédit : A. DOIRE / Bourgogne Tourisme

 

Kunst en cultuur beleven

Hedendaagse tentoonstellingen, Chalon dans la Rue, historisch spektakel in het kasteel van Saint-Fargeau... Met gezin of vrienden staat uw verblijf in het teken van kunst en festivals. Genoeg keuze voor elke smaak en elk budget!

Deelnemen aan feesten en evenementen

Crédit : A. DOIRE / Bourgogne Tourisme

 

Sportief bezig zijn

Reis richting Bourgogne en krijg nieuwe energie! Ervaar spanning en sensatie, huiver met avontuurlijke sporten op snelstromend water in de Morvan, concentreer u op de green of beleef sensationele momenten op legendarische autocircuits...

Ontspannen door inspanning

Crédit : A. DOIRE / Bourgogne Tourisme

 

Veel plezier hebben

In Bourgogne is ontspanning mogelijk in de vorm van uiteenlopende activiteiten: recreatieparken, volksfeesten, boomklimparken, tochten met boot of fiets... Van de oevers van de Yonne tot de Mâconnais geniet u van intense momenten met familie of vrienden.

Genieten van het leven